ACOLO UNDE ORAȘUL ȘI NATURA SE ÎNTÂLNESC
Descoperă The Meadows,proiectul rezidențial care se întinde pe o suprafață de 5,6 hectare, localizat în partea de nord a Bucureștiului, cu vedere superbă spre lacul Grivița.

Este locul în care natura și orașul se îmbină armonios pentru a crea un nou stil de viață înconjurat de natură, locuințe amplasate într-o zonă cu regim redus de înălțime, cu priveliști idilice și o comunitate restrânsă, formată din oameni cu viziuni similare.
LOCAȚIE PE MALUL LACULUI
CLĂDIRI CU REGIM REDUS DE ÎNĂLȚIME
COMUNITATE PROTEJATA
Spații verzi generoase
SPAȚII VERZI GENEROASE ȘI
ALEI PIETONALE
CONCEPT ADNBA
LUMEA LA UȘA TA
Misiunea noastră, în calitate de dezvoltator este de a crea comunități în care oamenii pot trăi în armonie cu natura, în mod sustenabil și confortabil.

Proiectat cu accent pe conectivitate, The Meadows oferă acces la principalele servicii și facilități necesare în viața de zi cu zi, pe o rază de 15 minute de mers pe jos.

Situat în apropierea stației de metrou Laminorului și a altor noduri de transport, proiectul oferă acces facil la principalele puncte de interes ale orașului.

Spune adio deplasărilor lungi și bun venit unei calități mai bune a vieții.
CONEXIUNE RAPIDĂ CU INIMA ORAȘULUI
Situat pe Strada Fabrica de Cărămidă, pe malul lacului Grivița, The Meadows este conceput pentru a simplifica și îmbunătăți stilul de viață prin o mai bună calitate a aerului, multă vegetație, intimitate, siguranță și o conexiune rapidă cu centrul orașului.
10 min stația de metrou Laminorului
VEZI LOCAȚIA VEZI LOCAȚIA
map
DESIGN INSPIRAT DIN STILUL NORDIC
Atât atmosfera cât și designul inspirate din stilul nordic au fost criterii esențiale în conceperea proiectului The Meadows: ferestre înalte pentru cât mai multă lumină naturală pe întreg parcursul zilei, design minimalist, funcționalitate și confort.

Interioarele sunt proiectate cu atenție la detaliu pentru a oferi cel mai înalt nivel de confort și stil. Suprafețele extinse, compartimentările eficiente și finisajele de înaltă calitate în culori neutre sunt elemente cheie care emană căldură și lumină.

Când vine vorba de casa ta, fiecare detaliu contează.
„Înțelegem că o casă este mai mult decât un simplu spațiu de locuit. De aceea, am creat un proiect care încurajează o comunitate prosperă și dinamică, cu facilități destinate sportului și petrecerii timpului liber, pentru a-i ajuta pe rezidenți să rămână activi și să socializeze.”
jan-demeyere Jan Demeyere Arhitect și co-fondator Speedwell
DESPRE SPEEDWELL
Unul dintre cei mai activi dezvoltatori, SPEEDWELL dă viață unor proiecte excepționale de tip mixed-use, rezidențiale, office și industriale.

La baza succesului SPEEDWELL se află echipa sa, un colectiv de oameni dedicați, uniți de valori și pasiuni comune. Aceștia pun în prim-plan calitatea ridicată și sustenabilitatea, îmbinând perfect designul inovator și tehnologia modernă.

Rezultatul? Proiecte remarcabile care nu numai că pun mediul în prim-plan, ci și impresionează prin design și, în același timp,creează comunități.

Portofoliul companiei reflectă atenția meticuloasă acordată detaliilor, de la alegerea materialelor până la finisajele finale. Această dedicare este cea care diferențiază cu adevărat SPEEDWELL.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Privacy policy agreement