FUZIUNE ÎNTRE NATURĂ ȘI
CONFORT URBAN
The Meadows este un ansamblu rezidențial exclusivist conceput cu grijă pentru a pune la dispoziție avantajele ambelor lumi - liniștea și frumusețea naturii și confortul accesului rapid către centrul orașului.

Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, în Sectorul 1, proiectul oferă mai mult decât apropierea de principalele puncte de interes ale orașului - oferă căi directe de acces către acestea.

Este locul perfect, unde natura și viața urbană se împletesc armonios.
Vezi Video Vezi Video
AMPLASAT PE MALUL LACULUI ÎNTR-UN PEISAJ PITORESC
Una dintre caracteristicile remarcabile ale ansamblului The Meadows este priveliștea uimitoare către lac.

Fie că te relaxezi pe terasa privată sau te bucuri de o seară alături de cei dragi, priveliștile idilice cu împrejurimile creează o atmosferă specială care te va duce la un nou nivel de relaxare.
SPAȚII VERZI GENEROASE ȘI ALEI PIETONALE
Proiectat cu un accent pe confortul rezidenților săi, The Meadows va include alei pietonale, piste de alergare și de biciclete pentru a minimiza traficul auto în interiorul proiectului. Mai mult, 95% din locurile de parcare sunt subterane, componentă esențială pentru estetica și siguranța ansamblului

Aleile pietonale din interiorul proiectului nu numai că oferă o evadare revigorantă din agitația urbană dar și încurajează un sentiment de comunitate, unde vecinii se conectează în mod natural în timp ce se plimbă prin împrejurimi.
The Meadows
MASTERPLANUL PROIECTULUI

Concept de ADNBA

DESIGN
EXTERIOR


Designul townhouse-urilor The Meadows aduce un omagiu arhitecturii nordice: lumină naturală abundentă datorită ferestrelor înalte de pe fiecare etaj, forme elegante și linii simple, funcționalitate și confort.


Casele de tip townhouse au un nivel redus de înălțime - P + 1 + Mansardă și pun la dispoziție suprafețe nete cuprinse între 133 și 157 mp.


Dispun de terase spațioase care oferă vedere la peisajele verzi.


PLACAJ DIN TABLĂ CUTATĂ

FAȚADE CU LINII ȘI FORME SIMPLE

TENCUIALĂ DECORATIVĂ DURABILĂ

Design
interior


Conceptul arhitectural al proiectului The Meadows a fost creat de ADNBA, prestigiosul birou de arhitectură românesc.


Proprietarii au libertate completă să-și aleagă finisajele interioare, din trei pachete premium și o a patra opțiune complet personalizată.


PARDOSEALĂ DIN LEMN

CERAMICĂ DE CALITATE SUPERIOARĂ

UȘI ELEGANTE CARE COMPLETEAZĂ DESIGNUL